Bygga ut eller flytta?

Ni vet hur det är när man flyttar till ett större boende, det känns som man aldrig kommer få ont om plats igen. Sen går det nåt år och så saknar man ändå en extra klädkammare, ett badrum till eller en hel källarvåning… När vi väntade vårt tredje barn så kändes det som att behovet av flera rum och mer plats för förvaring knappast rymdes i vårt hus som det såg ut. Barnfamiljer i Stockholms innerstad boendes med tre barn i en två med kokvrå må skaka på huvudet åt oss, men vi gillar inte känslan av att bo i ett femtonspel 🙂

Efter att ha velat fram och tillbaka om vi verkligen skulle orka oss igenom ett stort ombyggnadsprojekt med tre små barn, eller om det skulle var bättre att flytta till ett större hus, så tog vi ändå beslutet att satsa på utbyggnaden.

Rent ekonomiskt borde det kunna vara en bra affär och i slutändan får vi antagligen ett hus som passar oss bättre än något annat vi skulle kunna hitta för samma pris. Dessutom trivs vi väldigt bra i vårt område och med vår tomt!

På den här bloggen kommer ni kunna följa arbetet med utbyggnaden, förhoppningsvis få lite inspiration och lära er av våra misstag… 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.