Kattvindar och förvaring

Förra veckan jobbade två snickare, två elektriker och så kom takläggaren och började lägga papp på taket, mycket på gång! I helgen har jag varit på IKEA två ggr och köpt olika varianter av skåp och skåpdörrar som man skulle kunna bygga in i kattvindarna i barnens rum. Först hade jag tänkt att vi skulle bygga in hela skåpstommar men då skulle man behöva modifiera stommarna och man skulle bara kunna utnyttja en mindre del av kattvinden (se bild). Nu blir det bara dörrar så att man kan öppna upp och komma åt kattvindarna, så får vi fundera på om vi vill sätta hyllplan eller så där senare.

4 svar på “Kattvindar och förvaring”

  1. Hej Malin!
    Jadå, våra snickare byggde som en ram runt varje hål med 45mm virke och sedan i MDF, så att man hade något att skruva i fästena till gångjärnen på.
    Om du har Instagram så kan du titta på mitt inlägg (#blackandzink) från i maj 2017 så ser man en annan bild på när de har satt på MDF längs kanterna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.