Slutsamråd

Idag hade vi slutsamråd och vi fick iaf nästan godkänt :-/ Tyvärr räckte det inte med vårt temporära trappräcke i OSB, kommunen vill se det slutliga räcket i glas. Vi fick dock så kallat interiministiskt slutbesked, vilket betyder att vi kan börja använda övervåningen men vi måste skicka in bilder på det slutliga räcket när det är klart. Men det betyder också att vi inte kan skicka in vår ansökan att bygga den tredje takkupan som en Attefallstillbyggnad! :-(( För att kommunen ska börja handlägga den ansökan måste vi ha ett riktigt slutbesked, grr!

Eftersom de flesta glasmästare tar semester i juli och vi inte vill stressa fram en halvdan lösning så får det vänta till efter sommaren. Först ska offerter på glasräcket tas in, räcket ska beställas och installeras. Sen ska kommunen utfärda ett slutbesked och därefter kan vi skicka in ansökan om tillbyggnad och sen…. Ja, det lär väl ta sin lilla tid… suck!

Nyckelord: slutsamråd, interiministiskt slutbesked, taklyft

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.