Utsidan helt klar!

Nu är plåttaket runt sista takkupan lagt och utsidan ör helt klar! Nu är det bara några eluttag och ett par andra småsaker kvar. Det tog tid att få allting klart, mest på grund av att vi inte kunde höra Attefallstillbyggnaden på en gång. Men det var värt besväret, den sista kupan tycker jag adderar väldigt mycket till hur huset upplevs, både utvändigt och invändigt! Nu är allrummet på övervåningen kanske den finaste platsen i huset! Vi måste bara möblera och mysa till det lite mer.

Det är lite märkligt att titta på gamla bilder av vårt hus, det är inte mycket som är kvar. I princip hela utsidan ör ny, det är bara grunden och fönstersättningen på nedre våningen som är samma. Invändigt är dock nedre våningen nästan oförändrad.

Nyckelord: taklyft, Attefall, takkupa

2 svar på “Utsidan helt klar!”

  1. Hej!
    Jag skulle vilja komma i kontakt med er för referens på er byggfirma.
    Tusen tack om ni hör av er!

    Med vänliga hälsningar A.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.