Utsidan helt klar!

Nu är plåttaket runt sista takkupan lagt och utsidan ör helt klar! Nu är det bara några eluttag och ett par andra småsaker kvar. Det tog tid att få allting klart, mest på grund av att vi inte kunde höra Attefallstillbyggnaden på en gång. Men det var värt besväret, den sista kupan tycker jag adderar väldigt mycket till hur huset upplevs, både utvändigt och invändigt! Nu är allrummet på övervåningen kanske den finaste platsen i huset! Vi måste bara möblera och mysa till det lite mer.

Det är lite märkligt att titta på gamla bilder av vårt hus, det är inte mycket som är kvar. I princip hela utsidan ör ny, det är bara grunden och fönstersättningen på nedre våningen som är samma. Invändigt är dock nedre våningen nästan oförändrad.

Nyckelord: taklyft, Attefall, takkupa

11 svar på “Utsidan helt klar!”

 1. Hej!
  Jag skulle vilja komma i kontakt med er för referens på er byggfirma.
  Tusen tack om ni hör av er!

  Med vänliga hälsningar A.

 2. Fantastiskt kul att läsa och följa bygget såhär i efterhand! Vi är också i startgroparna för att bygga en takkupa och letar inspiration.

  1. Hej Cecilia! Ursäkta sent svar.. Kul att du gillar bloggen! Jag saknade själv mer sådan inspiration när vi började vårt projekt så det är roligt att det uppskattas av andra i samma situation! 🙂

 3. Hej Tommy,

  Vilket fantastiskt hus ni har fått! Vi har ett liknande 70talshus och funderar på utbyggnad. Finns det möjlighet att ställa några frågor?

  Mvh,
  Mathias

  1. Hej Mathias, tack för det fina omdömet! Jag har skickat mail till dig och det är bara att fråga på!

 4. Hej!
  Jag blev väldigt inspirerad av er blogg och har nu funderingar kring liknande projekt! Finns det möjlighet att ta del av er projektbudget och slutkostnad?
  Tack för en väldigt bra blogg!

 5. Hej!

  Jag hittade er sida via en bild på Pinterest när jag sökte inspiration på pergola, och hittade erat imponerande och snygga projekt. Jag har lite frågor – skulle det gå att skicka dom på mail?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.